Referenties

Op de vraag of Tonzon Vloerisolatie werkt:

Ja, het maakt behoorlijk uit qua comfort. Vooral in de woonkamer met de houten vloer is het verschil groot. Onder de hal en de wc kunnen we het niet vaststellen vanwege de vloerverwarming. Maar als het goed is, dan scheelt het in het stoken.

Hartelijke groet,
Rob

Tot nu toe stoken we in ieder geval 1 graad minder dan normaal. De laatste dagen, tijdens klussen, volstond zelfs 17,5 graden op de thermostaat! Gedurende de nacht zakt de temperatuur in de woonkamer naar ongeveer 15 graden denk ik. Dus: volgens mij helpt het zeker.

Groet,
Jan

Jazeker merken wij daar iets van! Het is nog steeds koud natuurlijk, maar we hebben veel minder koude voeten… Ik hoop dat ik ook iets merk op de gasrekening volgend jaar, maar dat zien we dan wel.
Nu nog even verder sparen voor de isolatie van de rest van het huis.
O ja, de vloer is nu zo droog dat hij begint te kieren, maar goed, ik weet niet of dat door de isolatie komt of gewoon omdat het extreem droog is.

Groetjes,
Eva

We merken zeer zeker verschil. De vloer is uiteraard wel fris, maar veel minder koud dan vorig jaar met de vorst. Grappig is dat de vloer in de gang niet geïsoleerd is en op het toilet wel, waardoor je dus het verschil heel goed kan merken wanneer ik die overgang maak.

Vriendelijke groeten,
Nicky

Onze voeten zijn duidelijk niet koud meer. Dus het lijkt er wel op dat de isolatie werkt. Of en hoeveel dat zal schelen in het gasverbruik zal moeilijk zijn, omdat dat pas blijkt over een reeks van jaren. Elk jaar is weer geheel anders, bijvoorbeeld het warme en natte najaar.

Vriendelijke groet,
Bud en Marit