Vloerisolatie

HOUTWERKT verzorgt voor u een perfect geïsoleerde vloer met TONZON-isolatie.

Een van de manieren om te besparen op uw energieverbruik is vloerisolatie. We gebruiken hiervoor isolatiemateriaal van TONZON. U heeft de investering in TONZON vloerisolatie snel terugverdiend. Het materiaal is niet irriterend of giftig en makkelijk te verwerken. Vanuit milieuoogpunt is TONZON de beste keus: met TONZON geïsoleerde huizen verbruiken minder energie, ook productie en vervoer kosten maar weinig energie.

TONZON is de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal. Je zou kunnen zeggen: TONZON heeft de thermosfles flexibel gemaakt. Met deze techniek kan je met minder ruimteverlies meer isolatiewaarde maken. Dat is prettig wanneer je tegen een koude buitenmuur een voorzetwand wilt plaatsen. Heb je genoeg ruimte ter beschikking, zoals in een dak of onder de vloer, dan kun je zelfs de warmtestroom vrijwel blokkeren. Bestaande vloeren worden met Thermoskussens warmer dan nieuwbouwvloeren. Bestaande zolders blijven in de zomer koeler dan in een standaard nieuwbouwhuis.

De werking van TONZON vloerisolatie

TONZON heeft een methode ontwikkeld om de lucht bij u thuis zodanig te verpakken dat superisolerende lagen ontstaan. De gratis aanwezige lucht wordt opgesloten in Thermoskussens of tussen Thermosheets, producten die zijn gemaakt van de speciale Tonzonfolie. Op deze manier kan met minder ruimteverlies meer isolatiewaarde worden verkregen.

Naast isoleren is vochtbestrijding met bodemfolie heel belangrijk voor het leefklimaat in huis.

Zo werkt TONZON vloerisolatie

Eddy de Jong op weg naar een klant om de vloerisolatie aan te brengen.RTL 4 heeft in een programma aandacht besteed aan TONZON. Hieronder kunt u het filmpje (ruim 16 min.) bekijken.